Over Belle - Openingstijden

Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde pedagogische medewerkers!

Hieronder stellen de pedagogische medewerkers zich voor:

Sushma Mohanlal Leonique van den ouden

Hallo allemaal!

Mijn naam is Sushma Mohanlal, ik ben 26 jaar oud en moeder van 2 jongens. Mijn oudste zoon is 5 jaar oud en de jongste is 1,5 jaar. Sinds 2008 werk ik met heel veel plezier voor kinderdagverblijf Belle. Sinds 2010 ben ik naast groepsleidster ook werkzaam als locatiemanager en ben dan ook het aanspreekpunt voor alle ouders en/of verzorgers.

 

Waarom ik graag met kinderen werk? Een leuke opmerking, een dikke knuffel, een kusje of een lieve glimlach, daar doe je het toch voor! Een betere blijk van waardering voor je werk kun je nergens anders krijgen!

Hallo,

Mijn naam is Leonique van den Ouden en ik ben moeder van 2 volwassen kinderen.

Sinds 2010 werk  ik 4 dagen per week bij Belle.

Toen mijn kinderen op de basisschool zaten, heb ik als herintreedster de opleiding LKC (leidster kindercentra)gevolgd. Na het behalen van mijn diploma heb ik een eigen kinderdagverblijf gehad,

welke ik echter door omstandigheden heb moeten beëindigen. Het was een leuke en leerzame ervaring.

Daarna heb ik voor een kinderopvang organisatie gewerkt met verschillende groepen zoals  baby-en peutergroepen en de naschoolse opvang. Het is leuk om te zien welke ontwikkelingen ze doormaken als ze groeien

Ondanks dat ieder kind zijn buien heeft, blijf ik het leuk vinden om met ze te werken, fröbelen en dingen bij te brengen.

Alle leidsters zijn gediplomeerd en in het bezit van een EHBO en BHV diploma!